All Time High. Sky is the limit!

Observera att detta är mina egna tankar och analyser, inga köprekommendationer.

Vilket otroligt avslut på vecka 3
Portföljen har passerat en ny milstolpe och det är glädjande att nå ett mål som 700.000 kr i portföljvärde. Det tog ca 9 månader från att jag nådde 500.000 kr i portföljvärde till idag ha nått 700.000 kr. Under denna period har jag gjort en insättning på totalt 53.300 kr och fortsätter det i samma takt så hoppas jag att nå miljonen inom 1,5 år. Just nu ligger många av bolagen och börsen på överköpta nivåer och det skulle vara nyttigt att komma ner från dessa nivåer.
undefined


Portföljen – Vecka 3
I måndags passerade portföljen över 700.000 kr i värde och under veckan har det fortsatt gå uppåt för portföljen. Portföljen och Omxs30 avslutade veckan hand i hand kan man säga då portföljen slutade på +2,42% Omxs 30 +2,30% och värdeökningen blev +24,653 kr. Bolagen som presterade bäst under v.3 var följande: Fortnox, Investor B och Embracer Group B.
I år, fram till och med idag så är portföljen upp + 6,59% och värdeutvecklingen på +51,817 kr jämfört med Omxs 30 som ligger på +3,05%.

(Värdeutveckling Vecka 3)
(Värdeutveckling i år 2020)

Rapportperiod
Nästa vecka kommer det bli väldigt intressant då rapportperioden kommer igång för min portfölj. Det är fem bolag i portföljen som kommer att rapportera och det är Eolus Vind (delårsrapport, Castellum (årsrapport), Apple (delårsrapport), Enea (årsrapport) och C-Rad (årsrapport). Det kommer bli en hel del analyser på Börsdata för att fullfölja rapporterna i respektive bolag i portföljen.

(Portföljinnehaven per idag)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.