Veckosummering av portföljen.

Observera att detta är mina egna tankar och analyser, inga köprekommendationer.


Vecka: 2 summering
Vi har nu avslutat andra veckan på året där portföljen och Omxs 30 går åt olika håll. Det innebär att portföljen fram tills idag har presterat bättre än börsen. Portföljen har gått +4,07% vilket motsvarar ca 27.000 kr i avkastning. Omxs 30 under samma period har gått +0,74%.

De tre bolagen som har varit draglok under veckan är Evolution Gaming Group, Storytel B och Fortnox och dessa tre bolag har jag ägt aktier i länge. Det är kul att Storytel har vaknat till och det är framförallt efter ett pressmeddelande som bolaget släppte under veckan.

Börsen 2020
Omxs 30 hade ett starkt avslut på 2019 och ligger just nu på överköpt läge. På dessa nivåer kommer det en rekyl där börsen behöver vädra av sig lite av uppgången som har varit innan det fortsätter uppåt igen. Omxs 30 ligger i en uppåtgående trend och över MA 200. Det är ett positivt tecken på att omxs 30 har styrka till att leverera till nya höjder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.